Dazu gehört die schwäbische Sparsamkeit: *S‘ Salz von dr Brezel reiba, dass dr Bsuach koin Durscht griagt!
Und natürlich Spätzla: „Kässchbätzla, Krautschbätzla, Leisa mit Schbätzla, Kartofflschbätzla, Schbätzla mit Sooooß…..
Maultaschen sind Pflicht auf jedem schwäbischen Menüplan: Mauldascha gschmelzt, Mauldascha endr Briah, Mauldascha mit Oi………… Mauldascha VEGAN (oine grausts vor garnix)
Dazu ein Gläschen Most: Ein guter Most heilt jeden Schmerz, er ist des Schwaben Perle. Der Wein erfreut des Menschen Herz, d’r Moscht da ganza Kerle! (Quelle unbekannt)
Was sonst noch zu einem ächden Älbler gehört, erfahren Sie in diesem Programm! Hillus Herzdropfa (selber waschächde Älbler) wissen alles über diese Highländer ond was sonscht no auf dr Alb romschbrengt!
Dialekt schwätza ist Ehrensache bei Hillus Herzdropfa!